06-30-553-2188

 Ismerje meg a Vivotek páratlan kameracsaládját

A VIVOTEK SUPREME kameracsaládja arra hivatott, hogy a kiváló Full HD, 1.3, 3 vagy akár az 5 megapixeles képminőséget kínálják a high-end alkalmazások és a különleges funkciók párosításával. Többek között az egyik legfontosabb funkció a SUPREME sorozat modelljeinél a „Supreme” éjszakai láthatóság. Hagyományosan a megapixel kameráknak az optimális képminőséghez jól megvilágított környezetre van szükségük. A VIVOTEK „Supreme Night Visibility” éjszakai láthatósággal felszerelt megapixel kamerái képesek, alacsony fényviszonyok között is részletgazdag színeket produkálni a legújabb hátsó megvilágítású érzékelőjével. Habár az IP8151 „csak” 1.3 megapixeles, mégis a tesztek azt bizonyítják, hogy sokkal jobban teljesítenek, mint a 3 és 5 megapixeles versenytársak. A SUPREME sorozatú kamerák többsége WDR funkcióval is felszerelt. A VIVOTEK IP8151 kamera csekély fényviszonyok közötti alkalmazhatóságát a következő felvétel demonstrálja.  A kiváló képminőséget és használhatóságot folytatva a SUPREME sorozatot a legmodernebb technológiájú P-írisz objektívekkel egészítették ki. A beépített léptetőmotor segítségével sokkal precízebben tudják vezérelni a lencsét, mint a hagyományos auto-íriszt használó társaik. Azért, hogy a telepítést felhasználóbaráttá tegyék beépítették a „Smart” fókusz rendszert, mely magában foglalja a távoli fókusz (Remote Focus) és fókusz segéd (Focus Assist) képességeket. A fókusz segéddel és a kamera BNC kimenetére csatlakoztatott monitorral -laptop nélkül- lehet állítani a fókuszt.

Másik igen fontos tulajdonsága ennek a sorozatnak a 60 kép/másodperces képfrissítési sebesség. Ezzel és a már szokásos HD teljesítményével alkalmas gyárak futószalagjainak vagy járművek megfigyelésére. Az „E” betűvel jelölt modellek, pedig kifejezetten extrém meleg vagy hideg -40 ° - +55 ° C (-40 ° 131 ° F) hőmérséklet tartományban is működőképesek.

 

 

 

VIVOTEK IP8151 a professzionális SUPREME terméksorozat első "gyermeke", mely bel- és kültéri megfigyelésre egyaránt alkalmas fix csőkamera. 1.3 megapixeles szenzorának köszönhetően széles területek védelmére lett tervezve. fényérzékenysége kiváló, melyről a Sony Exmor™ szenzora gondoskodik. nagy felbontása miatt egyrészről egyes területek figyelésére alkalmazott kamerák száma csökkenthető, másrészről a kép részleteit élesen adja vissza, így például megvalósítható vele olyan VCA funkció, mint az arcfelismerés és azonosítás vagy a rendszámfelismerés.

 

 


VIVOTEK IP8162 (P)

Megjelent a VIVOTEK SUPREME sorozat új 2 megapixeles full HD tagja VIVOTEK IP8162 névvel. Ezzel a felbontással, sokkal részletgazdagabb képet kapunk, mint egy átlagos VGA felbontású kamerával. Tökéletesen alkalmazható tágas kül- (kültéri, fűtött ház szükséges) és beltereken, mint például épületek bejáratánál, reptereken vagy az azonosítást kiemelt fontossággal kezelő helyeken. A -P változat P-írisszel                                                                             rendelkezik. 

 

Bővebb információkért, árakért, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, vagy az ajánlatkérés menüpontban.

*Forrás: Aspectis Kft.