06-30-553-2188

Vagyonvédelem

Értékeink védeleme egyre nagyobb jelentőséget kap a mai világban. Jól átgondolt, megtervezett lépésekkel csökkenthető az a kockázat, melyet számos káresemény jelent:

Amennyiben értéktárgyait, ingatlanját, és annak környékét nagyobb biztonságban szeretné tudni, forduljon hozzánk. 

Az egyes menüpontokban megismerkedhet a vagyonvédelemhez tartozó területek tulajdonságaival. 

Bízunk benne, hogy az oldalon található információk hasznosak lesznek az Ön számára, és felkeltik érdeklődését. 

Fele vagyon? Maradjon inkább az egésznél!

Nem bízik az elavult biztonsági rendszerek által kínált védelemben? Netán még nem tudja, melyik verzió lenne Önnek a legmegfelelőbb?

Ezért vagyunk mi!

Biztonsági rendszerek, amik valóban megvédik vagyonát. Így lehet röviden jellemezni tevékenységünket és termékeinket. Ha minket választ többé nem kell féltenie kincseit. Korszerű vagyonvédelmi megoldásokkal és teljes körű kiszolgálással várjuk. Legyen szó behatolás jelző rendszerről, beléptetésről vagy kamera-megfigyelő rendszerről, mi állunk rendelkezésére. Sosem lehet tudni, mikor történik a baj, ezért nagyon fontos, hogy a biztonsági rendszerek közül a megfelelőt válasszuk.

Ha nem akar félelemben élni, válassza a mi biztonsági rendszerünk valamelyikét és nem bánja meg!

 

 Keressen minket elérhetőségeinken!

 

 

Mire figyeljünk, hogy ne váljunk a betörők áldozatává?

 

Ön is tart a betörőktől? Szeretné, ha otthona, vagyontárgyai biztonságban lennének, és Önnek nem kellene aggódnia épségükért? A korszerű riasztók és kamerák beszerelése az első lépés lakása, háza védelméhez, de egy kis odafigyeléssel mi is tehetünk azért, hogy az illetéktelen behatolók ne jussanak be otthonunkba.

Felszerelhetünk álkamerát, melynek már valódinak tűnő vezetéket is fel lehet erősíteni a falra, de ha ezt kevésnek érezzük, folyamodhatunk egyéb módszerekhez is.

Ha hosszabb utazásra indulunk, pár apróbb trükkel fenntarthatjuk annak látszatát, hogy házunk nem elhagyatott. Szerezzünk be olyan programozható időzítőt, mely a lámpához kapcsolva, adott időközönként fénybe borul a nappalink.

Ha szomszédjaink készségesek, megkérhetjük őket a látszat fenntartására: ürítsék ki postaládánkat, esetleg parkoljanak a kapunk elé, hogy ne tűnjön a ház lakatlannak. Megbízhatjuk barátainkat, hogy viráglocsolás közben húzzák el a függönyöket, ezzel is jelezve a lakók jelenlétét.

Semmiképpen se hagyjunk az utazásra utaló üzenet közösségi oldalunkon vagy üzenetrögzítőnkön!

Ha ezeket a tanácsokat betartjuk máris sokat tettünk vagyonunk, értékeink védelmében! További információkért bátran keressen fel minket, cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem területén!